Collectie

Het Museum Mayer van den Bergh dompelt u onder in een heel bijzondere, intieme, huiselijke sfeer. U maakt er kennis met een wonderlijke collectie en met de man die ze in zijn eentje verzamelde. En met de wereldberoemde Dulle Griet van Pieter Bruegel.

We selecteerden voor u wat u zeker niet mag missen. Deze meesterwerken zullen u verbazen, ontroeren, verwonderen…
Regelmatig krijgen we van binnen- en buitenlandse musea vragen om werken uit het museum te ontlenen. U leest hier waar deze stukken zich bevinden.
Raadpleeg hier de volledige collectie van Museum Mayer van den Bergh. Ook kunstvoorwerpen die niet in het museum te zien zijn, kan u hier bekijken.
Tentoonstellingen en presentaties
Er zijn regelmatig tijdelijke tentoonstellingen, gerelateerd aan de kunst en de persoon van Fritz Mayer van den Bergh.
Af en toe zet het museum stukken uit het depot in de kijker of krijgt een bijzondere deelcollectie extra aandacht.