Kon u er op deze onvergetelijke avonden niet bij zijn? Of was u wel aanwezig en wilt u een gesprek graag opnieuw beluisteren? Dat kan op deze pagina of via onze podcast Een avond met Dulle Griet, beschikbaar op de meest courante podcastplatformen.

Editie 2020

Editie 2019

Enkele sfeerbeelden

Foto's: Ans Brys.

Op stap met Jeroen Olyslaegers door het 16de-eeuwse Antwerpen
Radiozender Klara en auteur Jeroen Olyslaegers gaan op stap in het 16de-eeuwse Antwerpen. Hun tocht start bij de Dulle Griet van Bruegel.
Interview
Een museum tjokvol 16de-eeuwse kunst en een romancier met een fascinatie voor datzelfde tijdsgewricht. Dat vraagt om een boeiend gesprek. Bewonderaar en auteur Jeroen Olyslaegers doet een boekje open over Bruegel, ‘Dulle Griet’ en het Museum Mayer van den Bergh, waar Bruegels' meesterwerk hangt.
Het museum is online altijd open. Speel de museumquiz, kijk naar de Canvas docu 'Hoe kwam de Dulle Griet terug naar Antwerpen?', kom alles te weten over Bruegel met de gelijknamige podcast, volg de audiotour 'Madonna ontmoet Dulle Griet', kijk naar het bezoek van de Van Rossems aan het museum en de stad, (her)beleef 'Een avond met Dulle Griet' of lees een interview met Bruegelfan Jeroen Olyslaegers.