Fritzie de muis is niet zomaar een muis. Fritzie is een museummuis! Over tekenen, schilderen, knutselen en verzamelen kan hij honderduit vertellen. En dat doet hij het liefst in het mooie huis van Fritz, waar hij woont. Maar daar is vannacht van alles gebeurd. Alle schilderijen zijn van plaats veranderd. Gaan jullie Fritzie helpen?

Wilt u dat Fritzie de muis de kleuters meeneemt op een interactieve rondleiding door de vele kamers van het museum? Dat kan. Kleuters maken op een leuke manier kennis met kunst en gebruiken al hun zintuigen. Het wordt een ware spitse speurtocht…

Fritzie de muis kan geboekt worden als interactieve rondleiding of met een workshop. In de workshop beschilderen de kinderen een tegel.

Deze activiteit is speciaal ontwikkeld voor kinderen van de 3de kleuterklas en leerlingen van het eerste leerjaar

• Groep: 12 kinderen per groep, maximaal 2 groepen op hetzelfde moment
  • Duur: 1,5 uur

• Toegang tot het museum: gratis voor schoolgroepen en hun begeleiders
  • Gids: 75 euro
  • Administratiekost: 5 euro

Reservering en inlichtingen

Toerisme Antwerpen, gidsenwerking
Grote Markt 13
2000 Antwerpen
tel 03 232 01 03
fax 03 203 95 08
visit@stad.antwerpen.be

Open: maandag tot vrijdag: van 9 tot 16 u, zaterdag en zondag gesloten.
Reserveer drie weken vooraf.