dinsdag 09 maart 2021 tot zondag 09 januari 2022 van 10:00 tot 17:00
Individuele bezoekers

Exclusief en veilig te gast bij Henriëtte

‘Ontmoet Henriëtte’ speelt zich af in het salon en de studio van het museum. Niet toevallig de plek waar Henriëtte zelf haar gasten heeft ontvangen.

In de beslotenheid van deze ruimte neemt u plaats voor een kennismaking in woord en beeld met Henriëtte en haar bewogen levensverhaal. En dat verloopt bijna net zoals in 1904, toen Henriëtte de collectie aan hooguit één of enkele genodigden tezamen toonde. Bezoekers zijn exclusief te gast bij deze visionaire dame. Zodra mensen het salon hebben betreden, sluiten de deuren van deze ruimte. Op dat moment start een bijzonder rendez-vous.

 

Praktisch

Ontmoet Henriëtte

  • 9 maart 2021 t/m 9 januari 2022
  • Alleen te bezoeken op vertoon van het ticket ‘Ontmoet Henriëtte’.
  • Er zijn audiotours beschikbaar in Nederlands, Frans, Duits en Engels.
  • Audioguides kunnen ontleend worden, indien u gebruik maakt van eigen Android-oortjes of een hoofdtelefoon met een mini-jack aansluiting. Draadloze oortjes of hoofdtelefoons kunnen niet gekoppeld worden. De audioguides worden na elk gebruik ontsmet.

Ontmoet Henriëtte’ is een auditief-visuele presentatie waarbij het gebruik van de audioguide essentieel is. Breng zeker uw eigen oortjes mee voor optimaal luisterplezier.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief