dinsdag 09 maart 2021 tot zondag 09 januari 2022 van 10:00 tot 17:00
Individuele bezoekers

Exclusief te gast bij Henriëtte

‘Ontmoet Henriëtte’ speelt zich af in het salon en de studio van het museum. Niet toevallig de plek waar Henriëtte zelf haar gasten heeft ontvangen.

In de beslotenheid van deze ruimte neemt u plaats voor een kennismaking in woord en beeld met Henriëtte en haar bewogen levensverhaal. En dat verloopt bijna net zoals in 1904, toen Henriëtte de collectie aan hooguit één of enkele genodigden tezamen toonde. Samen met actrice Reinhilde Decleir bent u exclusief te gast bij deze grande dame.

 

Praktisch

‘Ontmoet Henriëtte’ is een auditief-visuele presentatie waarbij het gebruik van de audioguide essentieel is. Download de gratis Antwerp Museum App vooraf op uw smartphone en ga op zoek naar de tour 'Ontmoet Henriëtte'. Breng voor optimaal luisterplezier uw eigen oortjes mee.

  • 9 maart 2021 t/m 9 januari 2022
  • Alleen te bezoeken op vertoon van het ticket ‘Ontmoet Henriëtte’. Na uw bezoek aan de presentatie kan u de rest van het museum bezoeken.
  • Maximum twee bezoekers per uur.
  • Audiotours beschikbaar in Nederlands, Frans, Duits en Engels. Ingesproken door actrice Reinhilde Decleir.
  • Audioguides kunnen ontleend worden, indien u gebruik maakt van eigen Android-oortjes of een hoofdtelefoon met een mini-jack aansluiting. Draadloze oortjes of hoofdtelefoons kunnen niet gekoppeld worden. De audioguides worden na elk gebruik ontsmet.

Bestel hier uw ticket

Zicht op salon en studio

Zicht op salon en studio van Museum Mayer van den Bergh, foto: Ans Brys.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief