vrijdag 01 juni 2018 tot zondag 13 januari 2019 van 10:00 tot 17:00
Individuele bezoekers

‘Barokke pracht’ is een eyeopener, die u laat kennis maken met een verrassende barok van onbekende parels in de huiselijke setting van het Museum Mayer van den Bergh. U botst op een kussenkast, Venetiaans glas of een 17de-eeuwse schouwmantel. U ervaart de kwetsbaarheid van goudleer en de kracht van minder bekende meesters zoals Adrianus Nijs, Barend Graat of Jan I van Kessel. Met ‘Barokke pracht’ zoomt het museum niet in op de highlights van de barok, maar wel op de rijke en gevarieerde kunstproductie uit die tijd.

Via een gratis wandelbrochure of de Antwerp Museum App ontdekt u de barokke rijkdom van het museum op de plek zoals verzamelaar Fritz Mayer van den Bergh die gedroomd heeft.

• Van 1 juni 2018 tot 13 januari 2019
  • Toegang: € 8 / 6 / gratis

Rondleidingen

• Prijs: € 75 + tickets groepstarief: vanaf 12 personen